Meryl Streep este actrita de comedie care a generat cele mai mari incasari in box office-ul mondial, desi este cunoscuta si a fost premiata in principal pentru interpretarea unor roluri dramatice.

Comediile "Mamma Mia!", "Diavolul se imbraca de la Prada", "Julie si Julia" si "E tare complicat", in care a jucat Meryl Streep, au generat incasari totale de 1,3 miliarde de dolari, la nivel mondial.





In pofida faptului ca filmul "Totul despre sex 2" nu a adus mari venituri si nici nu a primit prea multe recenzii favorabile, Sarah Jessica Parker s-a pozitionat pe locul al doilea in acest top, generand incasari totale de 916 milioane de dolari, transmite MEDIAFAX.




Pe locul al treilea s-a situat Katherine Heigl, ale carei comedii au generat venituri totale de 773 de milioane de dolari la nivel mondial, in ultimii cinci ani. Desi cele mai recente proiecte ale sale - "Un cuplu mortal" si "Viata asa cum este ea"- nu au fost foarte apreciate de public, actrita are o noua sansa la succes cu urmatorul ei proiect "One for the Money", bazat pe populara serie de romane "Janet Evanovich", de Stephanie Plum.





Cameron Diaz se afla pe locul al patrulea, comediile sale generand incasari de 768 de milioane de dolari, in timp ce Anne Hathaway inchide topul celor cinci actrite care au generat cele mai mari incasari la nivel mondial, cu venituri in box office de 727 de milioane de dolari din comediile in care a jucat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.