Unele dintre cele mai celebre rochii din lume au fost adunate de fashion editorul Hal Rubenstein intr-o Biblie a Modei - 100 Rochii de Neuitat.

A tras cu ochiul la super porductiile de la Hollywood si la vedetele care au calcat de-a lungul timpului pe covorul rosu si astfel Rubenstein, redactor sef la revista InStyle, a ales cele mai frumoase rochii din ultimele noua decenii, scrie DailyMail.

Printre acestea se regaseste rochia rosie pe care Julia Roberts a purtat-o in pelicula “Pretty Woman”, rochia creata de desigenrul Jean Louis pentru Marilyn Monroe, pe care vedeta a purtat-o in 1962 cu ocazia zilei de nastere a presedintelui american John F. Kennedy, dar si rochia din ivoar Travilla a lui Marilyn Monroe, in care a filmat „The Seven Year Itch” din 1955.


Sursa foto: DailyMail

De asemenea, printre cele mai celebre rochii din ultimele noua decenii se mai afla si excentrica rochie purtata de Grace Jones in noaptea de Anul Nou (1987) dar si rochia purtata de Grace Kelly in filmul "Rear Window” al lui Alfred Hitchcock.

Si sa ramanem la capitolul prinetese, Rubben a ales si "rochia de razbunare” purtata de Lady Di in ziua in care printul Charles a recunoscut in public ca are o relatie cu Camilla Parker.

Si Donatella Versace a fost inclusa in aceasta bilbile a modei cu rochia creata special in 2005 pentru serialul de succes „Sex and the City”.

De asemenea, casa de moda Versace si-a mai pus semnatura si pe alte rochii de care ne vom aminti mereu precum cea purtata de Cindy Crawford in 1982 sau rochia purtata de Liz Hurley in 1994 la premiera filmului "Four Weddings and a Funeral”.

O alta creatie splendida este rochie verde smarald purtata de Keira Knightley in "Atonement".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.