Actrita Katie Holmes se pare ca doreste un contract prenuptial, care ii va asigura milioane de dolari in caz ca se va desparti de viitorul ei sot, Tom Cruise, transmite Mediafax. Actrita, cunoscuta publicului pentru rolul ei din serialul "Cei mai frumosi ani", insarcinata cu primul ei copil, se pare ca refuza sa se casatoreasca cu logodnicul ei, actorul Tom Cruise, inainte de a semna un acord financiar legal care sa ii asigure ei si copilului un viitor linistit.

Holmes l-a rugat pe tatal ei, care este avocat, sa intocmeasca acest contract si se pare ca acesta "tine cu dintii de anumite conditii in favoarea fiicei sale". Contractul se pare ca are o clauza care ii garanteaza actritei "bani frumosi" daca mariajul va lua sfarsit. Cruise, care a mai fost casatorit de doua ori pana acum, cu actritele Mimi Rogers si Nicole Kidman, se pare ca nu are nici o problema in a semna acest contract prenuptial pentru a-i face pe plac viitoarei lui sotii. Cele doua staruri se vor casatori la Hotelul Ritz-Carlton din Cancun, in Mexic, luna aceasta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.