Actorul Brad Pitt a stat de vorba cu un fan care a marturisit ca a avut tendinte suicidale si l-a incurajat.

Pitt a fost initial socat cand acest barbat, actor aspirant, a spus ca s-a luptat cu gandul sinuciderii in acea zi, la sesiunea de intrebari si raspunsuri ce a urmat proiectiei. Insa noul film cu Brad Pitt, "Moneyball", ce spune povestea de succes a unui antrenor de baseball, i-a redat omului sentimentul de speranta, dupa cum a mai spus acesta.

Brad Pitt i-a spus barbatului cateva cuvinte: "Viata este cand buna, cand rea, este un ciclu vicios, dar trebuie sa treci prin el si sa faci fata. Poate sa iti fie rau, dar dupa aceea se poate ca din nou sa-ti fie bine si fiecare esec poate duce la succes", conform MEDIAFAX.

"Brad s-a descurcat foarte bine in situatia data, in fata catorva sute de oameni - a fost un moment dificil care a socat pe toata lumea", a declarat o sursa.

"A fost un moment emotionant. La plecare (Brad Pitt n.r.) s-a oprit chiar sa stea de vorba cu tipul si i-a mai spus cateva cuvinte de incurajare", a declarat o alta sursa.

Brad Pitt este actor si producator de film. El a primit un Glob de Aur si alte trei nominalizari la prestigioasele premii, dar si doua nominalizari la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button" si "Armata celor 12 maimute".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.