Zeci de arme, inclusiv pusti de asalt AK-47 si pusti cu luneta, au fost confiscate de o echipa SWAT dintr-un depozit din Budapesta, acestea fiind destinate sa serveasca drept recuzita pentru filmul "World War Z", al carui protagonist este Brad Pitt, insa fiind perfect functionale.

Potrivit people.com, politia a descins, luni, pe platourile de filmare ale peliculei "World War Z" si a confiscat 85 de arme, ce fusesera declarate nefunctionale in actele de transport, dar care erau incarcate.

"Cele 85 de arme au fost confiscate dintr-un depozit, pentru ca nu erau complet nefunctionale, asa cum trebuia sa fie", au precizat autoritatile maghiare, potrivit MEDIAFAX.

Numind intregul arsenal "un butoi cu pulbere", reprezentantii politiei au atras atentia ca s-ar fi putut intampla un accident mortal.

"Lucram cu autoritatile pentru a rezolva aceasta problema",
a spus si un reprezentant al productiei "World War Z".

Potrivit sefilor Unitatii Antiterorism din Ungaria, directorul Hajdu Janos si directorul adjunct Zsolt Bodnar, armele au fost aduse la Budapesta in aceeasi zi cu un avion privat, de la o companie catre un individ. "Este cat se poate de ilegal sa transporti astfel de arme, chiar daca erau folosite pentru filmari si speram ca nu erau", au spus acestia pentru Us Magazine.

  • Compania lui Brad Pitt, Plan B Entertainment, este cea care produce "World War Z", un thriller SF despre o invazie de zombies, regizat de Marc Forster, care va avea premiera in cinematografele americane pe 21 decembrie 2012. Filmarile, care au debutat in vara aceasta in Malta, continuand in Marea Britanie, trebuia sa inceapa luni la Budapesta.

La sfarsitul lunii august, in timpul filmarilor desfasurate la Glasgow, in Scotia, Brad Pitt, protagonistul si unul dintre producatorii executivi ai filmului, a prevenit accidentarea grava a unei femei care facea figuratie si care risca sa fie calcata in picioare de alte sute de figuranti. Pitt se afla aproape de acea femeie cand aceasta a cazut si a ajutat-o sa se ridice foarte repede.

Potrivit publicatiei Scottish Sun, mai multi figuranti au suferit diverse accidentari - fracturi, taieturi si vanatai - in timpul filmarilor pentru acest thriller SF.

Citeste si:
Brad Pitt suferă de “orbire facială”: ”Nimeni nu mă crede”
Brad Pitt suferă de “orbire...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.