Cei doi artisti se pregatesc sa incante publicul roman cu doua concerte extraordinare ce vor avea loc pe scena Salii Palatului.

„Doamnelor si domnilor, dragi prieteni din Romania... am avut privilegiul de a fi invitata sa cant pentru prima oara in Romania. Concertul va avea loc pe 4 decembrie la Sala Palatului din Bucuresti. Impreuna cu muzicienii mei am pregatit un frumos program pentru voi, incluzand unele dintre cele mai celebre piese ale mele, pe care le-am cantat in jurul lumii in ultimii 50 de ani. Asa ca sper sa ne vedem pe 4 decembrie la Bucuresti la Sala Palatului, unde voi canta piese despre speranta, pace si dragoste. Pana atunci, sa fiti bine” spune cu drag Nana in mesajul transmis fanilor.

Daca vrei sa asisti la concertul exceptional al cantaretei Nana Mouskouri, 9AM a pregatit un concurs in care poti castiga o invitatie dubla la concertul artistei!

  • Cu doar cateva zile inainte de concertul pe care Engelbert Humperdinck il va sustine la Sala Palatului, celebrul cantaret britanic ii saluta si el pe fanii sai din Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.