Vrei sa asisti la concertul exceptional al cantaretei Nana Mouskouri? Afla cum poti sa castigi o invitatie dubla pentru evenimentul din 4 decembrie.

Nana Mouskouri revine in Bucuresti, de data aceasta pentru a urca impreuna cu orchestra sa pentru prima oara pe scena Salii Palatului, pe 4 decembrie 2011.

9AM iti ofera o invitatie dubla la concertul artistei! Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi, in sectiunea de comentarii, la intrebarea:

Care este numele real al cantaretei Nana Mouskouri?

Concursul s-a incheiat castigatorul este Marius Iancu. Rezultatele extragerii pot fi consultate pe TrageriLaSorti.ro.

Participantii la concurs trebuie sa mentioneze numele intreg si real. Castigatorii vor fi contactati printr-un mesaj pe Facebook.

Extragerea castigatorului se realizeaza prin site-ul specializat TrageriLaSorti.ro.

Mult succes!

Daca nu te simti norocos sau vrei pur si simplu sa cumperi bilete, le poti gasi la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si online pe BILETOO.ro si BLT.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.