Elena Perseil este unul dintre designerii vestimentari care elogiaza silueta feminina prin creatii elegante, pline de rafinament.

Isi promoveaza colectiile vestimentare atat pe podiumurile autohtone, cat si in marile magazine din Paris sau New York.

Elena Perseil si-a lansat recent cea mai noua colectie,“Pour ma mere” prilej pentru care a acordat pentru kudika.ro un interviu in care a povestit mai multe despre sursele care o inspira si satisfactiile pe care i le ofera meseria pe care si-a ales-o.

  • Ce surse de inspiratie stau la baza fiecarei colectii?

Orice colectie pleaca de la un concept. Prin fiecare haina transmit ceea ce simt. Dragostea, compasiunea si linistea sunt doar cateva dintre sentimentele care imi servesc drept sursa de inspiratie. Din fiecare colectie iese tandrete, feminitate, fragilitate. Hainele mele nu vor fi niciodata agresive.

  • Este usor sau greu sa fii designer in Romania?

Nu este nici usor nici greu. Te poti exprima si in Romania. Este usor sa patrunzi ca tanar designer, sa iti arati colectia, daca ai o sustinere financiara, iti este usor sa faci cateva piese.

Nu suntem pe o piata saturata ca in alte piete vestice unde exista branduri vechi, incarcate cu renumele care vine din trecut. Este mai greu sa patrunzi, sa vii cu ceva nou, e greu sa aduci un brand nou. Te remarci doar daca ai un mesaj puternic. Trebuie sa-ti gasesti si nisa, de aceea conteaza mult si modul in care transmiti mesajul. Este destul de greu si iti trebuie foarte multi bani. In Romania inca te ma poti exprima pe piata.

Citeste interviul integral pe Kudika.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.