Dupa ultima declaratie a Mihaelei nu ma asteptam ca aceasta sa inceapa sa o atace din nou pe sotia lui Stefan Banica Jr.

In urma cu putin timp, Raduleasca declara ca nu stie ce are "Zana" cu ea si de ce vorbeste urat despre ea ,cand nu are niciun argument.

"Nu poti sa fii o doamna, o femeie caritabila, nu poti sa ceri respectul unor oameni de orice categorie trezindu-te brusc injurand o alta, la fel de celebra ca tine, care nu ti-a facut nimic. E degradant pentru tine, e pacat", spunea vedeta la momentul respectiv, insa acum si-a schimbat atitudinea si spune ca Andreea Marin o imita.

Contactata de Click!, Andreea Marin a raspuns: "Nu e nimic de comentat, e un subiect incheiat pentru mine, oricine poate spune orice doreste, eu imi urmez drumul meu. Peste cinci ani, daca ma tine Dumnezeu sanatoasa si imi voi putea urma cu credinta vocatia, nu vom mai putea vorbi nici macar de «asemanari» fortate cu drumul altcuiva".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.