In urma cu putin timp am asistat cu totii la un nou scandal intre Andreea Marin Banica si Mihaela Radulescu.

Daca la acel moment “Zana” a fost cea care a aparut pe la toate posturile de televiziune pentru a-si ataca "rivala", a venit momentul ca Raduleasca sa rupa tacerea.

"Atitudinea ei nu a fost deloc eleganta si am preferat sa fiu eu cea detasata. E cumva vorba, iarta-ma, de un fenomen aici in Romania. E un soi de rautate si de incrancenare care sigur e generata de probleme, de traiul zilnic, de angoase, de ce are fiecare acasa. Nu stiu ce are Andreea, chiar nu stiu. Dar ceva iti genereaza aceasta stare. Nu poti dintr-odata sa te apuci sa vorbesti urat, sa ataci un om care nu ti-a facut nimic, fata de care nu ai niciun argument, ci doar o insiruire de tafneli si de maini in solduri puse gratuit. Si atunci nu mi-am gasit locul nici intr-un dialog, nici intr-o replica, n-aveam pentru ce, era o situatie absurda. Inca una dintre situatiile absurde in care, traind linistita in alta tara cu baiatul meu, ma gandesc ca nu ar mai trebui sa mai zic ceva” a spus Mihaela Radulescu intr-un interviu acordat ziarului Ring.

Aceasta a mai spus ca ii pare sincer rau de Andreea ca s-a facut de ras, mai ales ca nu avea niciun motiv sa se ia de ea.

"Nu poti sa fii o doamna, o femeie caritabila, nu poti sa ceri respectul unor oameni de orice categorie trezindu-te brusc injurand o alta, la fel de celebra ca tine, care nu ti-a facut nimic. E degradant pentru tine, e pacat"
, a adaugat Mihaela.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.