De 11 ani Carcotasii fac echipa cu voi in fiecare miercuri seara si Cronica merge mai departe, sezon dupa sezon. Iar astazi (miercuri, 2 noiembrie), Carcotasii se reunesc pentru ca show-ul trebuie sa continue.

In aceasta editie Mihai Gainusa il are ca partener pe Dezbracatu’, dar si o asistenta sexi in persoana Oanei Ionita care, din cand in cand, primeste replica din partea lui Pustiu’... of, of, mai, mai!

Mistretu’ se mentine pe pozitie, la fel ca si actorii Gabriela, Yanka si Alex, care vor aduce in scena cele mai trasnite personaje.

Veti putea vedea cum danseaza Dezbracatu’ alaturi de frumoasele Bebeluse, dar si o premiera in istoria televiziunii, C.N.P.-urile prezentatorilor - ca vorba aia, tot le-am facut publice o data cu recensamantul.

In plus, veti avea ocazia sa vedeti un “Binterviu” cu Ilie Nastase si Leonard Doroftei, dar si cateva minute de fashion in rubrica “Cronicuta culturala”, precum si un material social realizat de Cristi Hrubaru.

Nu va lipsi nici “Top-ul Rusinica”, iar la final, membri trupei Voltaj va spun la unison “Da vina pe Voltaj”. Ce vor sa spuna cu asta, aflati urmarind “Cronica Carcotasilor”, in aceasta seara, de la ora 20:30, la Prima TV.


Serban Huidu a anuntat, intr-un mesaj postat pe blogul personal in 24 octombrie, ca emisiunea "Cronica Carcotasilor" trebuie sa continue fara el in rolul de prezentator, precizand ca nu va mai aparea in prim plan in cadrul programului, "din respect pentru victimele cumplitului accident" in care a fost implicat si care s-a soldat cu decesul a trei persoane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.