Presdintele Frantei si sotia acestuia au anuntat ca si-au numit fetita Giulia.

"Sunt foarte impresionata de mesajele de felicitare pe care le-am primit cu ocazia nasterii fiicei noastre Giulia. Cu aceasta ocazie fericita, sotul meu mi se alatura pentru a le multumi tuturor celor care ne-a trimis aceste mesaje de simpatie", a scris Carla Bruni pe site-ul sau, potrivit HuffingtonPost.

Fetita nascuta miercuri seara, la clinica Muette din Paris, este al doilea copil pentru Carla Bruni-Sarkozy, in varsta de 43 de ani, si al patrulea pentru Nicolas Sarkozy, in varsta de 56 de ani.

Sarcina Carlei Bruni-Sarkozy, care s-a casatorit cu presedintele francez in februarie 2008, nu a fost niciodata confirmata in mod oficial, insa prima doamna a Frantei si-a aratat pentru prima data in public silueta de gravida pe 26 mai, cu ocazia Summitului G8 de la Deauville.


Sotia presedintelui francez a declarat luna trecuta ca nu isi va expune niciodata in mass-media bebelusul si nu va publica niciodata fotografiile acestuia.

"Fiul meu cel mare, Aurélien, a fost expus o data si nici macar intr-o situatie publica, ci intr-una privata (cu ocazia unei vizite a sotilor Sarkozy la Petra, n.r.) si a fost o mare eroare, nu ar fi trebuit niciodata sa-mi duc fiul sa vada acel sit magnific. Ar fi trebuit sa prevad ca sunt fotografi acolo, am fost imprudenta", a spus ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.