Sotia presedintelui francez Nicolas Sarkozy, Carla Bruni-Sarkozy, a nascut miercuri seara o fetita, la clinica Muette din Paris, informeaza postul de radio Europe 1, in pagina electronica.

Conform informatiilor obtinute de Europe 1, Carla Bruni-Sarkozy a nascut in jurul orei 20.00 (21.00, ora Romaniei), dupa ce a fost internata in cursul diminetii.

Potrivit unei surse din anturajul Carlei Bruni-Sarkozy, Prima Doamna a nascut in jurul orei "19.00-19.30 (20.00-20.30, ora Romaniei) si totul a fost bine".

"Deocamdata nu se cunoaste prenumele fetitei", a declarat o alta persoana apropiata Primei Doamne, transmite MEDIAFAX.

Este pentru prima data in istoria Frantei cand un presedinte aflat in exercitiu devine tata. Palatul prezidential a anuntat anterior ca nu va comunica pe tema nasterii acestui copil.

Presedintele Nicolas Sarkozy a fost in cursul dupa-amiezii, timp de o jumatate de ora, la clinica Muette, unde sotia sa a fost internata miercuri dimineata.

El a mers ulterior la Frankfurt, unde a participat la o reuniune cu cancelarul german Angela Merkel.

Sarkozy a parasit Germania la inceputul serii si a sosit la ora 23.00 (24.00, ora Romaniei) la clinica.

Clinica Muette s-a pregatit inca de la inceputul lui octombrie de internarea Primei Doamne. Potrivit informatiilor prezentate de Europe 1 la 5 octombrie, Carla Bruni-Sarkozy urma sa ocupe una dintre cele doua saloane "apartament" ale serviciului de maternitate.

Politia pariziana a anuntat in urma cu noua zile ca va instaura "un perimetru de securitate" in jurul clinicii, pentru a filtra accesul in spital. Este pentru prima data in istoria Frantei cand un presedinte aflat in exercitiu devine tata.

Fetita nascuta miercuri seara este al doilea copil pentru Carla Bruni-Sarkozy, in varsta de 43 de ani, si al patrulea pentru Nicolas Sarkozy, in varsta de 56 de ani.

Sarcina Carlei Bruni-Sarkozy, care s-a casatorit cu presedintele francez in februarie 2008, nu a fost niciodata confirmata in mod oficial, insa prima doamna a Frantei si-a aratat pentru prima data in public silueta de gravida pe 26 mai, cu ocazia Summitului G8 de la Deauville.

Citeste si:
Sarkozy atrage atentia asupra unor noi posibile atacuri teroriste
Sarkozy atrage atentia asupra...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.