In ultimele zile au tot aparut zvonuri potrivit carora Beyonce poarta o burta falsa, insa cantareata nu pleaca ureche la astfel de barfe si a anuntat cand va deveni mamica.

Beyonce a declarat ca se simte binecuvantata si recunoscatoare pentru faptul ca va naste primul ei copil in februarie, scrie showbizspy.com.

"Sotul meu si cu mine suntem impreuna de zece ani ... simt ca este momentul potrivit si sunt recunoscatoare ca Dumnezeu m-a binecuvantat cu cel mai mare dar pe care o fiinta il poate primi. Avand in vedere ca am realizat atat de multe lucruri pentru mine si ca stiu cu adevarat cine sunt, cred ca nu m-am grabit. Daca este sa vorbim despre timpul potrivit, acum este acest moment si sunt atat de fericita
” a spus vedeta.

Aceasta a marturisit ca pana acum i-a fost destul de greu sa ascunda sarcina, insa acum este foarte mandra sa spuna ca este insarcinata.

A fost cu adevarat greu sa ascund acest lucru. Dar acum pot fi mandra si emotionata, ma distrez atat de mult la cumparaturi. Este grozav", a mai spus Beyonce.

Cantareata si sotul ei, rapperul Jay-Z, au anuntat ca vor deveni pentru prima data parinti la gala MTV Video Music Awards 2011.

Urmareste mai jos cel mai nou clip al artistei, pentru care a fost acuzata de plagiat.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.