Beyonce, celebra cantareata de R&B care asteapta primul sau copil cu sotul sau, rapperul Jay-Z, se sfatuieste cu actrita Gwyneth Paltrow pentru sfaturi privind perioada sarcinii.

Cantareata in varsta de 30 de ani se afla la prima sarcina, in timp ce Gwyneth, mama a doi copii, ii ofera mai multe sugestii privind suplimentele alimentare potrivite si produsele necesare unei sarcini sanatoase, scrie contactmusic.com.

O sursa a declarat pentru revista Closer ca Gwyneth a sfatuit-o pe Beyonce sa bea cate un pahar de suc de pir in fiecare dimineata si sa-si maseze abdomenul cu ulei de nuca de cocos pentru a preveni aparitia vergeturilor.

"A mai sfatuit-o sa faca meditatie cel putin o ora pe zi si sa-si tina picioarele in apa cu gheata pentru a preveni umflaturile", a mai spus sursa.

Se pare ca, desi Beyonce a fost incantata de pachetele cu cristale energetice pe care i le-a trimis Gwyneth, pentru o atmosfera incarcata de pace, dragoste si sanatate, cantareata nu a fost impresionata de alte sfaturi oferite de actrita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.