Turneul sustinut de artista in 2007 s-a dovedit a fi un adevarat cosmar pentru aceasta.

Dupa ce a fost data in judecata de unul dintre muzicienii din trupa sa, acum Lauryn Hill infrunta un nou val de acuzatii de la firma care i-a pus la dispozitie garderoba pentru turneul sustinut in urma cu patru ani, scrie contactmusic.com.

Potrivit directorului companiei Via Davia Vintage, cantareata a acceptat sa plateasca o suma de bani pentru a tine hainele oferite de ei timp de patru saptamani, insa aceasta nu s-a tinut de cuvant si a returnat garderoba dupa trei luni si nici nu a platit toata suma datorata.


Potrivit chitaristului Jay Gore, colaborarea sa cu Lauryn Hill a fost un veritabil cosmar. Jay Gore i-a intentat cantaretei un proces, in care o acuza de proferarea unor abuzuri verbale la adresa membrilor trupei si de neplata serviciilor muzicale prestate de acestia.Acesta a solicita plata unor daune de 20.000 de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.