Cantareata Lauryn Hill, solista fostului grup Fugees, a fost acuzata de proferarea unor abuzuri verbale si data in judecata pentru neplata muzicienilor din trupa ei.

Desi turneul ei european s-a incheiat inca din 2007, unul dintre muzicienii din trupa cantaretei Lauryn Hill sustine ca nu a fost platit nici acum pentru serviciile sale.

Potrivit chitaristului Jay Gore, colaborarea sa cu Lauryn Hill a fost un veritabil cosmar. Jay Gore i-a intentat cantaretei un proces, in care o acuza de proferarea unor abuzuri verbale la adresa membrilor trupei si de neplata serviciilor muzicale prestate de acestia.

"Dupa spectacole, Hill le cerea tuturor muzicienilor si tehnicienilor implicati in turneu sa participe la sedinte, in timpul carora ne critica si admonesta pe toti, in mod individual", afirma Jay Gore in documentele depuse la tribunal. "Lauryn Hill avea acel tip de comportament pentru care a devenit notorie, ce contribuia la aparitia unui mediu de lucru ostil", a precizat chitaristul, potrivit MEDIAFAX.

"La un moment dat, Lauryn Hill ne-a spus in fata tuturor angajatilor: «Nu-mi vine sa cred ca va platesc, prostilor! Voi ar trebui sa ma platiti pe mine!»"
a adaugat Jay Gore.

Jay Gore solicita plata unor daune de 20.000 de dolari.
Avocatul sau a declarat pentru site-ul TMZ.com ca multi alti muzicieni au fost abuzati verbal de Lauryn Hill, dar ei ezita sa vorbeasca despre acest lucru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.