CNA a decis sa amendeze cu 50.000 de lei postul Kanal D pentru doua editii ale emisiunii "Cancan TV", in care a fost incalcat dreptul la viata privata al vedetelor de televiziune Andreea Marin Banica si Simona Gherghe, dar si al producatoarei Dana Mladin.

Andreea Marin Banica a reclamat la CNA emisiunea "Cancan TV" difuzata la Kanal D, pe 1 septembrie, in care au fost difuzate fara acordul sau imagini din timp ce lua masa la un restaurant. Fosta prezentatoare considera ca i s-au incalcat astfel dreptul la viata privata si dreptul la propria imagine.


Ea a mai spus ca ar fi avut o alta reactie, asumata, daca ar fi fost asteptata la iesirea din restaurant, caz in care si-ar fi asumat statutul de persoana publica. Astfel, Andreea Marin considera ca, preluandu-se si difuzandu-se imagini din viata sa privata in editia din 1 septembrie a emisiunii "Cancan TV", Kanal D a incalcat dreptul ei la viata privata si dreptul la propria imagine.

  • Pe de alta parte, CNA a mai primit doua sesizari, de la producatoarea Dana Mladin si de la Simona Gherghe, moderatoarea emisiunii "Acces Direct" de la Antena 1, care au vizat tot emisiunea "Cancan TV" de la Kanal D, editiile din 31 august si 1 septembrie.

Potrivit Danei Mladin, in cadrul emisiunii "Cancan TV" au fost difuzate diverse montaje formate din fotografiile publicate anterior in cotidianul Cancan TV si revista Ciao:

"imagini filmate in care apareau subsemnata si doamna Simona Gherghe in timpul vacantei petrecute in Grecia, surprinse fara acordul vreuneia dintre noi, insotite de comentarii false, insinunate si tendentioase, fara nicio legatura cu realitatea, prin care se fac referiri neadevarate la viata intima a subsemnatei, inducand ideea ca as avea o anumita orientare sexuala, de natura sa creeze o perceptie negativa din partea publicului".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.