Vedeta tv a reclamat la CNA o emisiune dupa ce a fost hartuita de un reporter al postului de televiziune.

Andreea Marin Banica a reclamat la CNA emisiunea "Cancan TV" difuzata la Kanal D, pe 1 septembrie, in care au fost difuzate fara acordul sau imagini din timp ce lua masa la un restaurant.

Fosta prezentatoare considera ca i s-au incalcat astfel dreptul la viata privata si dreptul la propria imagine.

"Dupa un timp, a venit la noi la masa o echipa a emisiunii «Cancan TV», incluzand doua persoane, cea cu microfonul in mana, numita Natalia Mateut din cate am aflat ulterior, si cameramanul, a carui camera de luat vederi transmitea in direct. Le-am transmis clar ca nu doresc sa am nicio interventie in emisiune si ca trebuie sa plece, pentru ca sunt in cadrul intim. (...) Ca jurnalist cu experienta, cunosc faptul ca nu intra in practica si deontologia acestei meserii, nicidecum a obliga pe cineva sa-ti raspunda la intrebari, cu atat mai putin cand acea persoana se afla intr-un cadru privat", a declarat Andreea Marin Banica, potrivit MEDIAFAX.

Andreea Marin a adaugat ca desi s-a ridicat de la masa si a plecat, echipa de dilmare a continuat sa o urmareasca.

Potrivit monitorizarii CNA, in respectiva emisiune, titlul postat pe ecran a fost "Andreea Marin, prinsa de paparazzi". Natalia Mateut i-a pus mai multe intrebari vedetei de televiziune: "Ati iesit cu prietenele la o cina? I-ati luat mancare si lui Stefan la pachet?..


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.