Membrii formatiei Coldplay au dezvaluit ca au inregistrat un duet cu Rihanna, pentru cel de-al cincilea lor album de studio, "Mylo Xyloto".

Formatia va lansa noul album pe 24 octombrie si a confirmat deja ca interpreteaza alaturi de Rihanna o piesa intitulata "Princess of China".

"Albumul este gandit ca un intreg. Are un personaj principal masculin si unul feminin si prima pe lista noastra a fost Rihanna. Am avut un show la Las Vegas si m-am intalnit cu ea si i-am spus: «Crezi ca este vreo sansa?». M-am purtat in stilul Hugh Grant", a declarat Chris Martin.

Rihanna "are o voce uimitoare si atat de diferita" de a lui, a mai spus Martin.

Coldplay a lansat, luni, cel de-al doilea single de pe noul album, care se numeste "Paradise". Noul album al trupei Coldplay se va numi "Mylo Xyloto" si va fi lansat pe 24 octombrie, in Marea Britanie, iar in ziua imediat urmatoare vor lansa albumul si in Statele Unite.

Coldplay este o trupa britanica de rock, formata in 1998, in Londra. Formatia este compusa din Chris Martin (voce, pian), Jonny Buckland (chitara), Guy Berryman (bas) si Will Champion (tobe). Aceasta s-a bucurat de succes international incepand din anul 2000, odata cu lansarea single-ului "Yellow", de pe albumul "Parachutes", care a fost nominalizat pentru Mercury Prize. Formatia a fost nominalizata pentru prestigiosul premiu in alte doua ocazii, in 2003 si in 2005.

Coldplay este una dintre cele mai de succes trupe ale noului val, avand vanzari de peste 30 de milioane de albume. Printre hiturile sale se numara "In My Place", "Clocks" si "Scientist".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.