Noul album al trupei Coldplay se va numi "Mylo Xyloto" si va fi lansat pe 24 octombrie, in Marea Britanie, iar in ziua imediat urmatoare vor lansa albumul si in Statele Unite.

"Buna tuturor, tocmai am terminat munca la noul nostru album", scrie intr-o nota a trupei, pe site-ul lor oficial. "Speram ca o sa va placa si speram ca sunteti bine", se mai spune in postare, informeaza hollywoodreporter.com.

In nota de pe site exista si un PS cu modul in care se pronunta titlul: "MY-lo ZY-letoe".

Albumul este produs de Daniel Green, Markus Dravs si Rik Simpson si va fi disponibil pe CD, in varianta digitala, pe vinil si intr-o editie limitata, insotita de creatii pop-up art, semnate de David A. Carter, relateaza MEDIAFAX.

Single-ul "Paradise" de pe acest album va fi lansat pe 12 septembrie.

  • Coldplay este o trupa britanica de rock, formata in 1998, in Londra. Formatia este compusa din Chris Martin (voce, pian), Jonny Buckland (chitara), Guy Berryman (bas) si Will Champion (tobe).

Formatia s-a bucurat de succes international incepand din anul 2000, odata cu lansarea single-ului "Yellow", de pe albumul "Parachutes", care a fost nominalizat pentru Mercury Prize. Formatia a fost nominalizata pentru prestigiosul premiu in alte doua ocazii, in 2003 si in 2005.

Coldplay este una dintre cele mai de succes trupe ale noului val, avand vanzari de peste 30 de milioane de albume. Printre hiturile sale se numara "In My Place", "Clocks" si "Scientist".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.