Presa din strainatate a lansat un nou zvon, protrivit caruia frumoasa cantareata a trecut peste divortul de sotul ei si este pregatita de o noua relatie.

Potrivit tmz.com, Jennifer Lopez a fost surprinsa in timpul unei cine romantice intr-un restaurant din New York, alaturi de actorul Bradley Cooper.

Deocamdata nu au fost date publicitatii alte informatii, insa daca ne gandim ca Jennifer este o femeie libera, atunci de ce nu ar da o noua sansa dragostei?

Cat despre alegerea ei, frumuselul actor este si pe placul nostru.

In luna iulie, Jennifer Lopez si Marc Anthony au anuntat ca divorteaza, dupa sapte ani de casnicie.


Casatoria cu Anthony a reprezentat cel de-al treilea mariaj al lui Lopez, nunta avand loc in secret, la doar cinci luni dupa ce cantareata s-a despartit de actorul Ben Affleck. Ea a mai fost casatorita cu ospatarul cubanez Ojani Noa, din februarie 1997 pana in ianuarie 1998. Dupa o relatie de cativa ani cu rapperul Sean Combs (P. Diddy), Lopez s-a casatorit cu dansatorul Cris Judd, de care a divortat in iunie 2002, dupa o casatorie ce a durat 10 luni.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.