Desi are la activ trei mariaje ratate, Jennifer Lopez se pastreaza optimista si spune ca ea crede in continuare in dragostea adevarata.

Pentru prima data de la anuntarea destramarii mariajului cu Marc Anthony, Jennifer Lopez a acceptat sa vorbeasca despre sentimentele ei si despre optimism si iubire, scrie Daily Mail.

Marc va avea mereu un loc special in inima mea”, spune JLo.

A fost cea mai grea decizie pe care am luat-o vreodata. Chiar mi-am dorit ca aceasta familie sa functioneze. A fost cel mai mare vis al meu si am muncit mult la el. Cu toatea astea raman o eterna optimista in privinta iubirii. Cred in dragoste.”, a declarat cantareata, intr-un interviu pentru Vanity Fair.

Jennifer Lopez a fost casatorita de trei ori. Prima casnicie a fost alaturi de cubanezul Ojani Noa, din 1997 pana in 1998, urmata de cea cu dansatorul Cris Judd, din 2001 pana in 2003 si Marc Anthony, din 2004 pana in 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.