De anul trecut, cand a fost la un pas sa-si piarda viata, necazurile s-au tinut lant de prim-solista Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", Amelia Antoniu.

Surse de mare incredere din anturajul familiei Antoniu au marturisit pentru STL.ro ca Amalia Antoniu s-a despartit de sotul ei din cauza certurilor provocate, in mare parte, de venirea pe lume a primului lor copil.

"S-au iubit mult, dar nu s-au mai inteles din cauza copilui. Au trecut peste multe impreuna, in special anul trecut, dar pur si simplu nu au mai putut. Au decis de comun acord sa se desparta si, din pacate, nu mai exista nicio cale de impacare", au declarat apropiatii sopranei, in exclusivitate pentru STL.RO.

Parintii cantaretei au negat informatia conform careia fiica lor ar merge pana la capat cu actiunea de divort, spunand ca urmeaza sa fie retrasa, fiindca s-au impacat a doua zi dupa ce a fost depusa cererea.

"Nu este adevarat, Amelia nu divorteaza. In orice familie exista neintelegeri, iar multi au divortat si s-au impacat, asa ca nu e ceva iesit din comun. Au fost niste neintelegeri intre ei doi, dar au fost rezolvate", au declarat parintii sopranei Amelia Antoniu, exclusiv pentru CANCAN.ro.

In aprilie 2010, prim-solista Teatrului National de Opereta "Ion Dacian" a intrat in coma profunda dupa o banala operatie de cauterizare a unei rani pe colul uterin, efectuata la Spitalul CFR 2. Ea a fost transferata atunci de la Spitalul CF2 la SUUB, unde a stat internata aproximativ trei saptamani.

In februarie anul acesta, Amalia a devenit pentru prima oara mamica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.