Blake Fielder-Civil obisnuia sa o stoarca de bani pe cantareata pentru a-si cumpara droguri.

Blake, care momentan se afla in inchisoare, a profitat de obsesia cantaretei fata de el si ii cerea 150 de lire pentru un sarut, bani pe care ulterior ii folosea pentru a-si cumpara droguri.

Un prieten al celor doi a povestit pentru publicatia The Sun, ca Blake se lauda ca Amy era foarte indragostita de el si profita de ea cat de mult putea.

Ii cerea 150 de lire daca ea vroia sa-l sarute sau sa se apropie de el.Uneori cand erau in oras si beau cate un pahar, ea incerca se apropie de Blake, spunandu-i <Saruta-ma, marinarule>, insa el ii spunea <Numai daca ma platesti>", a declarat sursa citata.

In plus, dupa moarte acesteia, Balke, condamnat recent la 32 de luni de inchisoare pentru furt si ultraj, a declarat ca Amy Winehouse a fost sufletul lui pereche, insa in acelasi timp spunea ca Amy l-a umilit pentru ca nu a venit niciodata sa-l viziteze la puscarie si ca l-a pacalit pentru ca nu a primit casa si masina care i-au fost promise in timpul divortului.

Amy Winhouse si Blake Fielder-Civil s-au casatorit in 2007 si au divortat in anul 2009. Fielder-Civil este logodit in prezent cu Sarah Aspin, cu care are deja un fiu, Jack,


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.