Cand te afli la inchisoare ai mult timp de gandire si uite asa Blake Fielder-Civil si-a propus sa scrie o carte despre fosta lui sotie.

O sursa apropiata acestuia a declarat pentru publicatia The Sun, ca Blake planuieste sa scrie o carte despre Amy Winehouse inca de pe vremea cand aceasta a devenit faimoasa.

“Cand erau impreuna, Blake a filmat-o pe Amy de mai multe ori. Exista ore intregi de filmari si poze care nu au fost date publicitatii niciodata",
a declarat sursa citata.

Momentan, Blake Fielder-Civil, in varsta de 29 de ani, se afla in inchisoare, dupa ce a fost condamnat la 32 de luni de inchisoare pentru furt si ultraj.

Amy Winhouse si Blake Fielder-Civil s-au casatorit in 2007 si au divortat in anul 2009. Fielder-Civil este logodit in prezent cu Sarah Aspin, cu care are deja un fiu, Jack, insa acesta a declarat ca Amy Winehouse a fost sufletul lui pereche.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.