Cantaretul canadian Justin Bieber a fost implicat intr-un accident de automobil, marti, intr-un cartier din Los Angeles.

Potrivit politiei din San Fernando Valley, accidentul s-a produs in jurul orei pranzului, cand conducatorul unui automobil Honda Civic a intrat in coliziune cu modelul Ferrari condus de Bieber.

Justin Bieber se afla la volan in acel moment, iar in masina lui se mai afla un pasager. Potrivit autoritatilor americane, acea persoana era asistentul starului canadian.

Nimeni nu a fost ranit, iar ambele automobile au scapat fara avarii majore, relateaza MEDIAFAX.

Artistul canadian in varsta de 17 ani, un veritabil "idol" pentru tinerii nord-americani, a ocupat prima pozitie pe lista celor mai bogati adolescenti de la Hollywood, alcatuita in fiecare an de editorii revistei People.

Justin Bieber, una dintre marile surprize ale galei American Music Awards si ale anului 2010 in general, s-a impus la categoria "cel mai bun videoclip al unui cantaret", cu piesa "U Smile", la gala MTV Video Music Awards 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.