Fostul solist de la Skid Row planuieste in prezent sa se mute la Los Angeles, dupa ce uraganul Irene i-a distrus casa din New Jersey.

Locuinta artistului a fost distrusa de un pod adus de ape, cu care a intrat in coliziune. Bach nu a fost lasat sa intre pe proprietate si sa evalueze pagubele, din cauza pericolului de electrocutare.

"Sunt incremenit, socat si devastat dupa ce casa mea de 21 de ani, casa care a aparut pe MTV la «Cribs», a fost distrusa, condamnata si devenita de nelocuit prin generozitatea extrema a uraganului Irene", a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

  • Irene a distrus si o parte din istoria trupelor Skid Row si Kiss

Cantaretul le mai transmite fanilor trupelor Skid Row, din care a facut si el parte intre 1987 si 1996, si Kiss ca mai multe obiecte "de neinlocuit" legate de istoria acestor formatii au fost de asemenea distruse.

"Cat imi doresc sa fi existat un motiv sa se faca un box set sau ceva de genul asta inainte de uraganul Irene. Nimanui nu i-a pasat. Acum e prea tarziu. Intr-adevar, nu stii ce ai pana nu pierzi acel lucru", a mai scris el, potrivit MEDIAFAX.


Sursa foto: Facebook / Photos of Sebastian Bach

  • Cantaretul vede si jumatatea plina a paharului.

Acesta considera ca distrugerea casei il va determina sa treaca peste divortul sau, pentru ca el nu ar fi putut sa vanda caminul in care a trait cu fosta sa sotie.

"Asta chiar m-a invatat ca cele mai bune lucruri in viata sunt «gratis». Faptul care ma bucura este ca fosta mea sotie si copiii mei sunt in siguranta. Tatal meu este teafar. Nimeni nu a avut de suferit", mai spune cantaretul.

Sebastian Bach a divortat de sotia sa, Maria Bierk, dupa o casnicie de 18 ani, la inceputul acestui an. Cei doi au impreuna trei copii - Paris, in varsta de 21 de ani, London, de 14 ani, si Sebastiana de trei ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.