Dupa o relatie de aproximativ opt ani de zile, Cristian Borcea si Alina Vidican si-au unit destinele in cadrul unei ceremonii fastuoase ce a costat aproximativ un milion de euro.

Presa a fost cu ochii pe miri si pe nuntasi non stop iar realitatea.net, care a urmarit totul din elicopter, ne ofera cele mai memorabile momente.

  • Scena balconului

Dupa parerea noastra, mireasa s-a uitat la mult prera multe filme cu printi si printese si a vrut si ea un moment similar. Daca nu a avut parte de un sarut la balcon, asa cu se intampla la o nunta regala, Alina si-a facut aparitia la balcon pentru a salutat invitatii.

Tot din categoria “printesa din povesti” face parte si tinuta miresei care i-a dat durerei de cap acesteia. Voalul de aproape doi metri purtat de Alina Borcea a fost calcat in picioare atat de invitatii veniti la eveniment, cat si de bodyguarzii angajati pentru a asigura paza.


  • Amenda pentru focurile de artificii

Politia orasului Otopeni a amendat firma care a organizat focul de artificii la nunta lui Cristi Borcea cu suma de 800 de lei, deoarece focurile de artificii au avut loc dupa ora 22 si nu exista autorizatie pentru aceasta ora.


  • Spectacol marca Becali

Nasul mare a pus mana pe microfon si a cantat cat l-au tinut puterile.

Get Adobe Flash player



  • Din culisele bucatariei

Festinul culinar pentru nunta lui Borcea a fost cotat din punct de vedere gastronomic de specialisti la 2 stele Michelin, pe o scara de la 1 la 3 iar bucatarul sef, Joseph Hadad, a primit un onorariu de aproximativ 30.000 de euro, scrie cancan.ro.

  • Ce spune gura lumii despre nunta lui Borcea

Faptul ca este la a doua nunta, Borcea a primit destule critici. Regele Cioaba, care a fost invitat la Realitatea TV sa comenteze evenimentul nu s-a declarat deloc impresionant de eveniment. “Daca era la prima nunta, credeam ca e ceva, dar a doua oara nu avea sens sa faca asa tambalau", spune el.

Nici presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor nu a pierdut ocazia pentru a carcoti. "Mai urat ca dictatura comunista, decat cea fascista... Mai urata e dictatura neamului prost. Ce fac e kitsch ce fac ei acolo", a spus Vadim Tudor.

Citeste si:
Gigi Becali, declarații total neașteptate despre situația lui...
Gigi Becali, declarații total...

Cristian Tudor Popescu a scris chiar un editorial pe margina evenimentului, care a avut loc in weekend, spunand ca “nunta penala a lui Borcea a transmis a celasi mesaj ca pe vremea comunistilor: in tara asta, fac ce vreau, cat si cum vreau si n-aveti ce sa-mi faceti. Sunteti saraci, haituiti de mizerie si boala - uitati-va la paranghelia mea colosala si simtiti-va bine”, a scris acesta, potrivit gandul.info.

  • Cristian Borcea si Alina Vidican au o relatie de aproximativ opt ani de zile, pe care au oficializat-o in iunie, la putin timp dupa ce oficialul dinamovist a divortat de prima sa sotie, Mihaela, alaturi de care a fost casatorit 20 de ani si cu care are trei copii.

Cei doi s-au casatorit religios, duminica, la biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera, iar Borcea a cheltuit aproape un milion de euro, pentru aproape 600 de invitati, scrie mediafax.ro.
Citeste si:
Cristi Borcea își mai dorește copii! Care este părerea soției sale:...
Cristi Borcea își mai dorește...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.