Cantaretul britanic George Michael a anuntat ca a renuntat la droguri si a slabit aproape sapte kilograme in ultimele zece luni, iar acest fapt reprezinta pentru el un motiv de bucurie, deoarece toate hainele lui vechi au inceput sa i se potriveasca din nou.

Artistul a urmat un curs de consiliere contra dependentei de droguri, deoarece obisnuia sa fumeze canabis, iar acest curs l-a ajutat, totodata, sa renunte la mancarurile nesanatoase de tipul "junk food", informeaza femalefirst.co.uk.

"Am urmat un curs de consiliere impotriva dependentei de droguri in ultimele 10 luni, iar unul dintre avantaje este faptul ca am slabit aproape 7 kilograme. Toate hainele mele mai vechi mi se potrivesc din nou
", a spus starul britanic.

Intr-un interviu acordat cu ocazia primului sau concert din cadrul turneului european intitulat "Symphonica Tour", pe care l-a sustinut la Opera de Stat din Praga, George Michael a vorbit si despre perioada pe care a petrecut-o in inchisoare.

Cantaretul in varsta de 48 de ani a petrecut patru saptamani in spatele gratiilor la sfarsitul anului trecut, dupa ce si-a condus automobilul sub influenta drogurilor si a distrus fatada unui studio fotografic din nordul Londrei, si considera ca acel incident a reprezentat "o experienta logica", care l-a ajutat sa inteleaga mai bine punctul critic in care a ajuns viata lui.


"Am simtit ca trebuie sa platesc o polita si cred ca inchisoarea a fost o incheiere logica a unui capitol foarte intunecat. Nu as spune ca a fost o experienta benefica, dar a fost o experienta logica", a precizat starul britanic.

In saptamanile petrecute in inchisoare, George Michael s-a reapucat de fumat, insa incearca acum sa renunte la acest obicei.

"Desigur, in mai putin de o saptamana dupa ce am ajuns acolo, deoarece nu prea aveai nimic de facut, am redevenit dependent de nicotina. Acum incerc sa renunt la fumat si am aflat ca mesajele pe Twitter ma tin ocupat si-mi dau o preocupare",
a adaugat cantaretul britanic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.