Cantaretul britanic George Michael a anuntat ca s-a despartit de partenerul sau de viata, afaceri Kenny Goss: "Mi-a adus multa fericire, dar si multa durere in viata".

Cantaretul in varsta de 48 de ani, care declarase la inceputul acestui an ca zvonurile despre despartirea lui de Kenny Goss reprezinta "minciuni", a spus ca se simte inca foarte apropiat de fostul lui iubit, insa viata lui amoroasa din ultimii ani a fost mult prea "turbulenta".

Potrivit femalefirst.co.uk, starul britanic a facut aceste dezvaluiri luni seara, cu ocazia primului sau concert din cadrul turneului european intitulat "Symphonica Tour", pe care l-a sustinut la Opera de Stat din Praga.

"Lupta mea cu dependenta de diverse substante este binecunoscuta, iar partenerul meu de viata a trecut prin probleme asemanatoare, cauzate de dependenta de alcool. El mi-a adus multa bucurie, dar si multa durere in viata si sunt trist din cauza faptului ca lucrurile nu au mers bine intre mine si Kenny ", a declarat George pe scena.

"Nu mai suntem impreuna de doi ani si jumatate. Adevarul este ca viata mea amoroasa a fost mai turbulenta decat ar fi trebuit sa fie. Imi pare rau ca relatia mea cu Kenny s-a incheiat", a incheiat acesta.

Desi cantaretul s-a despartit de fostul sau iubit, in varsta de 51 de ani, cei doi fosti parteneri au ramas buni prieteni si au fost vazuti impreuna in luna mai, cand au luat masa la restaurantul Ivy din Londra.

Zvonurile despre despartirea lor au aparut la inceputul acestui an, cand, potrivit unor surse, Kenny Goss ar fi spus ca s-a saturat de relatia lui cu George Michael - care a fost arestat pentru conducerea automobilului sub influenta drogurilor si condamnat, in septembrie 2010, la opt saptamani de inchisoare -, din cauza comportamentului acestuia.

In timpul concertului pe care l-a sustinut la Opera de Stat din Praga, starul britanic i-a adus un omagiu cantaretei Amy Winehouse, decedata pe 23 iulie la Londra, interpretand un cover dupa o piesa de succes lansata de artista britanica, intitulata "Love Is A Losing Game"

Citeste si:
na dintre surorile cantaretului George Michael a murit subit
Una dintre surorile...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.