Artista Madalina Manole lua steroizi anabolizanti, conform unei fise medicale.

Conform fisei medicale a Madalina Manole, obtinuta de jurnalistii de la ziarul Ring, cu o luna inainte de a muri, artista, dupa cum a mentionat si Petru Mircea, a fost internata la Spitalul de Urgenta Floreasca, la Sectia ATI II Toxicologie. Din analizele acesteia reiese la rubrica „Examen toxicologic urina”, ca Madalina Manole lua steroizi anabolizanti.

  • Steroizii pot provoca depresie

„Acest test e doar calitativ, nu si cantitativ. Poate a luat si alte pastile: preparate hormonale sau pastile de slabit, de exemplu. Steroizii anabolizanti sunt derivati sintetici care favorizeaza arderea grasimilor, cu efecte asemanatoare hormonului sexual masculin, testosteronul. Oamenii recurg la preparate cu steroizi din dorinta de a slabi, de a-si mentine silueta sau de a mari masa musculara. Steroizii dau si modificari de libidou si cresc apetitul sexual", a declarat surse medicale, care au adaugat ca "cine ia steroizi mult timp se expune unor efecte nedorite psihologic si comportamental: oscilatii ale starii sufletesti, agresivitate, nervozitate, iritabilitate, manie, depresie, modificari semnificative ale profilului personalitatii pacientului”.

Cu toate acestea nimeni nu s-a intrebat de ce artista lua steroizi.

Mai multe detalii gasiti in Ring

Scandal la mormantul Madalinei Manole


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.