Un scandal a izbucnit, joi, la mormantul Madalinei Manole, din cimitirul "Bolovani", din Ploiesti, dupa ce mama cantaretei a inceput sa ii loveasca cu pumnii si sa strige la bodyguarzii cu care sotul cantaretei, Petru Mircea, a venit la cimitir, la parastasul de un an.

Primii care au ajuns la cimitir au fost parintii Madalinei Manole, in jurul orei 11.30, insotiti de cateva rude, iar la scurt timp la mormant a venit si sotul cantaretei, Petru Mircea, insotit de bodyguarzi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Petru Mircea a pus pe mormantul cantaretei cateva buchete de flori, moment in care mama artistei a inceput sa ii loveasca pe bodyguarzi.

Mama Madalinei s-a napustit apoi asupra bodyguarzilor si a inceput sa tipe, reprosandu-i lui Petru Mircea ca si-a angajat bodyguarzi pe banii fiiicei sale.

"Ati vazut-o pe Madalina vreodata cu bodyguarzi? Rusine! Rusine! De ce vine un neica nimeni cu bodyguarzi? Fata mea a fost vedeta si nu si-a pus bodyguarzi", a spus mama Madalinei Manole, repetand "Afara, afara de aici!", dupa care a inceput sa smulga de pe mormant florile aduse de Petru Mircea si sa le arunce.

Rudele au incercat sa o convinga pe mama Madalinei Manole sa plece din cimitir si sa revina mai tarziu.

Petru Mircea a spus cu lacrimi in ochi ca nu doreste nimanui o astfel de durere si ca se astepta la un astfel de scandal.

  • Sotul Madalinei Manole nu a scapat nici de furia unor fani ai artistei care au mers la mormant in ziua parastasului, mai multi ploiesteni reprosandu-i, in primul rand, atitudinea pe care o are fata de parintii Madalinei, pe care nu ii lasa sa isi vada nepotul.

"Vrei sa o bagi in pamant si pe femeia asta, asa cum ai facut cu fata ei?", i-a spus lui Petru Mircea unul dintre admiratorii Madalinei Manole.

Altii i-au reprosat acestuia ca, pe langa faptul ca nu ii lasa pe bunici sa isi vada nepotul, beneficiaza de pe urma mortii artistei, stand in casa acesteia si bucurandu-se de banii pe care ea i-a castigat de-a lungul vietii.

Citeste si:
Sase ani fara "fata cu parul de foc". Madalina Manole a plecat sa...
Sase ani fara "fata cu parul...

La un moment dat, o persoana care nu facea parte din anturajul niciunuia dintre grupurile aflate in conflict, a incercat sa linisteasca spiritele si sa ii ia apararea lui Petru Mircea, insa a devenit tinta furiei admiratorilor aflati la mormant.

  • Madalina Manole s-a sinucis in dimineata de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de nastere. Cantareata a fost gasita moarta de catre sotul ei, in locuinta lor din Otopeni.

Dupa moartea artistei, a urmat un intreg scandal mediatic intre parintii solistei si sotul acesteia, care si-au disputat inclusiv copilul cantaretei.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.