Instanta a decis in mod definitiv si irevocabil, in cursul zilei de astazi, acordarea custodiei Irinei catre omul de afaceri Irinel Columbeanu, dupa ce instanta a respins recursul depus de Monica Gabor.

"Consider ca instanta a dat dovada de multa intelepciune, in ciuda incercarilor grosolane ale avocatului Monicai Gabor de a manipula justitia, prin diverse tertipuri penibile", a spus omul de afaceri, in momentul aflarii sentintei, citat de Realitatea.ro.

Ion Dojana, avocatul Monicai Gabor, a incercat sa dovedeasca in instanta ca Irinel Columbeanu nu are nicio proprietate pe numele sau si nici veniturile necesare pentru a-i putea oferi Irinei Columbeanu un trai decent.

Pe de alta parte, reprezentantii legali ai omului de afaceri au adus dovezi potrivit carora clientul lor are numai intr-un singur cont suma de 100.000 de euro, scrie Libertatea.

La finalul lunii iunie, Judecatoria Buftea a decis ca Irina sa ramana cu tatal ei, hotararea fiind anuntata in sedinta publica.

In urma deciziei Judecatoriei Buftea, Monica va trebui sa plateasca o pensie alimentara de 1.000 de lei pe luna pentru cresterea Irinei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.