Judecatoria Buftea a decis ca Irina sa ramana cu tatal ei, Irinel Columbeanu, hotararea fiind anuntata in sedinta publica.

In urma deciziei de marti, Monica va trebui sa plateasca pensie alimentara de 1.000 de lei pe luna pentru cresterea Irinei. Totodata, Monica va avea voie sa o ia pe fetita in a doua si a patra saptamana din luna si in perioada de vacanta (20 iunie - 20 august), atat in Romania, cat si in strainatate, relateaza MEDIAFAX.

Sentinta privind incredintarea fetitei poate fi atacata cu apel.

In urma cu o zi, Judecatoria Buftea a luat in discutie dosarul de divort dintre Monica si Irinel Columbeanu.

Astfel, instanta a luat act de pozitia exprimata de ambele parti privind despartirea de comun acord, sentinta fiind irevocabila. Astfel, Monica a revenit la numele Gabor, avut inaintea casatoriei.

In ceea ce priveeste partajul bunurilor, instanta a dispus disjungerea si judecarea intr-un nou dosar pe rolul Judecatoriei Buftea.


Monica Columbeanu a declarat, intr-o scrisoare remisa presei, in 14 iunie, ca orice bun care ii va fi atribuit dupa finalizarea procesului de partaj intentioneaza sa il doneze orfelinatelor, spitalelor si celor care sprijina oamenii strazii, dar si sa isi plateasca avocatii.


Judecatoria Buftea a decis, in 6 iunie, incredintarea Irinei lui Irinel Columbeanu, decizia fiind luata in timp ce Monica Columbeanu era plecata in Statele Unite, unde avea de onorat un contract.

Anterior, pe 4 aprilie, Tribunalul Bucuresti a decis ca Irina sa fie incredintata temporar mamei ei, Monica Columbeanu, admitand astfel recursul acesteia fata de decizia Judecatoriei Buftea, care daduse fetita in grija tatalui, pana la solutia finala privind divortul.

Citeste si:
Tabloidele la control!
Tabloidele la control!

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.