Monica Columbeanu a declarat, intr-o scrisoare remisa marti presei, ca orice bun care ii va fi atribuit dupa finalizarea procesului de partaj intentioneaza sa il doneze orfelinatelor, spitalelor si celor care sprijina oamenii strazii, dar si sa isi plateasca avocatii.

"Orice bun pe care legislatia Romaniei mi-l va atribui dupa finalizarea procesului de partaj intentionez sa il donez organizatiilor caritabile de stat: orfelinatelor, spitalelor si celor care sprijina oamenii strazii, dar si sa imi platesc datoriile fata de avocatii mei. In mod special, doresc sa donez banii ce reprezinta contravaloarea Bentley-ului meu, dar si banii pentru care am muncit si pe care Irinel Columbeanu mi i-a luat. Nu vreau sa pastrez nimic pentru mine, nici macar un leu", spune Monica Columbeanu in scrisoarea intitulata "Dorintele mele pentru mine, pentru tara mea si pentru viitor".

Monica Columbeanu mai spune ca s-a casatorit cu Irinel Columbeanu, in 2006, la varsta de doar 18 ani, pentru simplul motiv ca era "o tanara indragostita". "Am decis sa avem un copil deoarece am vrut sa incununam dragostea ce ne-o purtam, imi doream sa fiu o mama minunata si sa am o familie fericita pentru totdeauna. Din pacate, din cauza unor circumstante dincolo de controlul meu, aceste lucruri nu mai sunt posibile. Acum, dupa cum toata lumea stie, casnicia mea se incheie din pacate cu un divort. Mi-a fost foarte greu sa iau aceasta hotarare, dar nu am avut de ales. Nu mai vreau sa ii mai permit sa ma raneasca", mai spune Monica, potrivit MEDIAFAX.

Ea mai precizeaza ca tot ce isi doreste acum din aceasta casnicie este fiica ei, Irina, si sustine ca lui Irinel Columbeanu "niciodata nu i-a pasat de ea".

"Sunt constienta ca motivul pentru care Irinel Columbeanu nu doreste ca fetita sa imi fie incredintata spre crestere si educare este teama lui maladiva de a ne sustine financiar si, totodata, de a-mi fi atribuite niste drepturi mai mari avand in vedere ca singurul copil s-ar afla in ingrijirea mea. Fetita noastra va implini in curand cinci ani, dar, pana inainte sa afle de intentia mea de a divorta, Irinel Columbeanu exista doar in acte ca parte din viata ei. Niciodata nu i-a pasat de ea, niciodata nu a vrut sa ii ofere nimic, nici macar putin din timpul lui pretios. Atat de pretios incat timp de cateva luni la rand nici macar nu venea sa o viziteze",
mai scrie Monica.

Citeste si:
Tabloidele la control!
Tabloidele la control!


Decizia a fost luata in timp ce Monica Columbeanu este plecata in Statele Unite, unde are de onorat un contract.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.