Nicole Scherzinger este una dintre putinele celebritati care se poate mandri cu un abdomen perfect. Nu-i de mirare ca ori de cate ori are ocazia isi etaleaza talia de invidiat purtant haine sexy care ii pun in valoare trupul de zeita.

1. Lucreaza la sala

Mergi la sala de doua trei ori pe saptamana si lucreaza-ti intens musculatura abdominala. Pentru inceput incalzeste-te 10-15 minute pe banda de alergare, unul dintre aparatele de fitness care modeleaza armonios trupul. Cand simti ca obosesti mergi relaxat timp de 1 minut, apoi repeta alergarea marind viteza. Cantareata isi mentine forma fizica alergand de fiecare data cel putin 40 de minute pe banda. De asemenea, combina antrenamentul cu alte exercitii menite sa-i dezvolte aronios trupul.

2. Repeta cu regularitate anumite exercitii de fitness

Exercitiile de fitness care-i lucreaza foarte bine muschii abdominali nu lipsesc din programul de ingrijire al vedetei. Iata o parte dintre acestea:

- Aseaza-te pe spate, indoaie genunchii si intinde bratele in fata. Executa 15-20 ridicari usoare spre stanga , apoi fa o pauza de cateva secunde si repeta aceleasi miscari si pentru partea dreapta.

- Aseaza-te pe spate cu bratele usor departate si palmele lipite de podea. Ridica picioarele si coboara-le incet incercand sa nu atingi podeaua. Cat timp lucrezi acest exrcitiu tine abdomenul incordat; repeta de 25 de ori.

Gaseste alte 2 sfaturi pentru a avea un abdomen ca al divei pe Kudika.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.