Actrita si activista americana Jane Fonda a declarat intr-un interviu recent ca oamenii generosi au mai multe orgasme, deoarece generozitatea imbunatateste viata sexuala

Potrivit contactmusic.com, actrita in varsta de 73 de ani si-a lansat recent o noua carte, in care vorbeste despre placerile pe care le au oamenii pe masura ce inainteaza in varsta.

In cercetarile pe care le-a efectuat pentru a scrie aceasta carte, actrita americana spune ca a descoperit ceva uimitor: femeile care ii ajuta pe cei din jur au vieti sexuale mai bune.


"Ar trebui sa fii atenta fata de tanara generatie, ca mentor, ca antrenor al ei. Atunci cand ai acest lucru in tine, cand esti in varsta, ai tendinta de a fi mai fericit", a declarat actrita americana intr-un interviu acordat prezentatorului de televiziune Charlie Rose, ce a fost difuzat marti in Statele Unite.

"Cercetarile arata faptul ca femeile care sunt generoase tind sa aiba mai multe orgasme", a adaugat Jane Fonda.

Jane Fonda a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in 1979, pentru rolul din "Intoarcerea acasa", si in 1972, pentru partitura din "Klute".

Va intrebati, poate cum mai poate Jane Fonda sa fie prezenta pe catwalk la 73 de ani: Se datoreaza, printre altele si vietii sexuale active. Actrita profita de viata intima pentru a se mentine in forma. Jane are o legatura cu producatorul de muzica Richard Perry, in varsta de 68 de ani, din 2008 si a a dezvaluit ca are o viata sexuala activa, un alt secret pentru a arata mai tanara. "Sunt mai fericita, inteleg viata mai bine, iar sexul este mai bun" a declarat actrita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.