Celebra actrita dezvaluie secretele care au ajutat-o sa se mentina in forma de-a lungul timpului. Atentie insa, este nevoie de efort fizic sustinut zilnic.

Regina fitnessului inca mai atrage atentia cu fiecare ocazie. Ultima aparitie cu care a furat toate privirile a fost cea de la Cannes, relateaza DailyMail. Insa sa arati astfel la 73 de ani nu este deloc usor, ba din contra, foarte greu si costisitor.

Exercitiile fizice sunt cheia pentru un astfel de fizic. Ultimele DVD-uri de fitness ale actritei se adreseaza persoanelor cu varste de peste 50 de ani, carora le sunt recomandate exercitii fizice scurte si obligatoriu plimbari zilnice. Actrita spune ca dupa varsta de 70 de ani exercitiile fizice trebuie facute cu masura.

Jane Fonda profita si de viata intima pentru a se mentine in forma. Actrita are o legatura cu producatorul de muzica Richard Perry, in varsta de 68 de ani, din 2008. Aceasta a dezvaluit ca are o viata sexuala activa, un alt secret pentru a arata mai tanara. "Sunt mai fericita, inteleg viata mai bine, iar sexul este mai bun" a declarat actrita.

Dieta: In ciuda infatisarii sanatoase, Jane Fonda s-a luptat pentru mai mult de 20 de ani cu anorexie si bulimie. La 44 de ani, "ales viata", incepand o dieta bazata pe alimente sarace in grasimi, dar si o dieta...colorata. Jane Fonda spune ca manaca cat mai multe culori, zilnic, cat mai multe fructe, precum afine si coacaze, dar si legume" brocoli, morcovi, varza, andive, sparanghel etc. Secretul cel mai mare in ceea ce priveste alimentatia? Niciodata sa nu sari peste micul dejun.

Nu este niciun secret ca Jane a mai apelat si la operatii estetice, insa nu in exces. In concluzie, pentru infatisarea din ziua de astazi, actrita spune ca datoreaza 30 la suta genelor, 30% sexului bun, 30% sportului si dietei, iar pentru restul de 10%, "multumeste" operatiilor estetice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.