Actorul britanic Robert Pattinson, interpretul vampirului Edward Cullen din franciza "Amurg", vrea sa isi lanseze o linie vestimentara, dupa modelul actorului Kellan Lutz, colegul sau de breasla.

Potrivit contactmusic.com, Kellan Lutz, colegul lui Pattinson de distributie si-a lansat o linie vestimentara saptamana trecuta.

"Rob (Robert Pattinson, n.r.) si cu mine vorbeam despre crearea unei linii vestimentare comune. Rob nu stia ca eu lucram deja la colectia mea. Dupa ce i-am spus, mi-a marturisit ca vrea sa isi lanseze si el una. Se va numi «Rags by Rob»", a declarat Kellan Lutz, interpretul personajului Emmett Cullen din franciza "Amurg / Twilight".

Kellan Lutz, care este, totodata, imaginea propriului sau brand vestimentar, "Abbot + Main", a spus ca i-a placut foarte mult sa lucreze la acea colectie vestimentara, deoarece acest lucru i-a oferit ocazia de a-si pune in practica creativitatea.

"Cat de cool este sa ai propria linie vestimentara? Am crescut dorindu-mi sa devin un inventator. Am mers la scoala de inginerie chimica. Imi place foarte mult sa creez lucruri. Mereu mi-am dorit sa lucrez in moda. Intotdeauna mi-a placut sa desenez. Nu vreau sa fac zgmot prea mare, ci doar sa ma integrez si sa nu atrag atentia asupra mea. Simplitatea este secretul", a adaugat Kellan Lutz.

Primele trei lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Luna Noua", in regia lui Chris Weitz, si "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade - au obtinut impreuna incasari de 1,8 miliarde de dolari.

Al patrulea film din franciza se intituleaza "Saga Amurg: Zori de Zi / Twilight: Breaking Dawn". Producatorii americani au decis sa lanseze acest film in doua parti, iar "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I" va fi lansata pe marile ecrane pe 18 noiembrie. Cea de-a doua parte va fi lansata in Statele Unite pe 16 noiembrie 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.