Robert Pattinson si iubita lui, Kristen Stewart, planuiesc sa se casatoreasca decembrie in cadrul unei ceremonii mai ciudate.

Cei doi actori, cunoscuti din seria de succes "Amurg/ Twilight", vor sa-si arate angajamentul unul fata de celalalt in cadrul unei ceremonii oficiate de preoti "voodoo".

"Kristen este destul de sumbra si vrea ca ceremonia din decembrie sa fie oficiata de preoti voodoo din New Orleans … Relatia lor a avut suisuri si coborasuri (...) Dar acum sunt seriosi si vor sa faca un juramant de dragoste pentru a demonstra acest lucru”, a declarat o sursa pentru contactmusic.com.

Robert Pattinson, in varsta de 24 de ani, si Kristen Stewart, 21 de ani, nu vor sa dezvaluie niciun detaliu despre ceremonie si nu vor purta verighete dupa nunta. Ei isi vor face niste tatuaje speciale pe unul din solduri si isi vor oferi reciproc niste cadouri simbol care se le reaminteasca mereu de iubirea lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.