Este vorba despre ducesa de Alba a Spaniei, in varsta de 85 de ani, care a renuntat la toata averea sa pentru a se casatori cu un barbat cu 25 de ani mai tanar decat ea.

Cayetana Fitz-James Stuart, care, potrivit Guinness World Records, are cele mai multe titluri nobile din lume, vrea sa se casatoreasca cu un barbat in varsta de 60 de ani, scrie DailyMail.

Ducesa, care este ruda indepartata cu Winston Churchill si Lady Di, si-a impartit averea copiilor sai, pentru a-I convinge pe acestia ca viitorul ei sot nu este interesat de banii ei.

Cayetana Fitz-James Stuart are sase copiii cu primul sot Luiz Martinez de Irujo, fiul ducelui de Sotomayor. Dupa decesul acestuia, ducesa de Alba a socant din nou pe toata lumea cand a decis sa se casatoreasca cu un fost preot iezuit.

"Orice poveste de dragoste mare trebuie sa se incheie cu un mariaj", a declarat ducesa in luna mai pentru revista Vanity Fair, explicand de ce vrea sa se casatoreasca cu Alfonso Diez, care lucreaza in asigurari sociale.

Din pacate, copiii ei nu sunt de acord cu alegerea ei. "Inca nu stiu de ce copiii mei provoaca probleme. Nu facem rau nimanui. Alfonso nu vrea nimic, a renuntat la tot. Nu ma vrea decat pe mine", s-a plans ducesa, in februarie, la un post de radio din Spania.

  • Averea ducesei, care este estimata intre 600 de milioane si 3,5 miliarde de euro, include revista Hola!, palate si case pe tot teritoriul Spaniei, picturi de Velazquez, Goya si Rubens si terenuri imense.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.