Trupa pop A-ha se va reuni pentru a sustine un concert in timpul unei ceremonii de comemorare a victimelor masacrului care a avut loc pe 22 iulie, pe insula Utoeya din Norvegia, potrivit muzicienilor, citati de bbc.co.uk.

"Aducem acest omagiu celor care au fost stersi de pe fata pamantului", au spus membrii trupei A-ha, care s-au despartit anul trecut.

Pe 22 iulie, Anders Behring Breivik a ucis opt persoane declansand o bomba langa sediul Guvernului din Oslo, apoi a declansat un masacru care a durat 90 de minute si s-a soldat cu moartea a 69 adolescenti, pe Insula Utoeya, transmite MEDIAFAX.

Anders Behring Breivik, extremist de dreapta, a recunoscut ulterior ca este autorul masacrului, care a socat natiunea norvegiana.

Pe site-ul lor oficial, membrii A-ha - solistul Morten Harket, claparul Magne Furuholmen si chitaristul Pal Waaktaar-Savo - au spus ca vor participa la ceremonia de comemorare care va avea loc la sala Spectrum din Oslo. Prin aceasta participare, muzicienii doresc sa-si exprime sprijinul fata de cei care au ajutat la salvarea victimelor si fata de supravietuitorii masacrului care sunt marcati de durere.

Tragedia din Norvegia, alimentata de incompetenta politiei?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.