Rowan Atkinson a pacalit moartea, dupa ce a fost implicat intr-un accident de automobil.

Starul britanic a pierdut controlul asupra automobilului sau de lux - un model McLaren echipat cu un motor utilizat in cursele de Formula 1 -, in comitatul Cambridgeshire, si s-a izbit de un copac, iar apoi de un felinar, informeaza contactmusic.com.

Potrivit DailyMail, actorul conducea cu peste 380 km/h si a fost o minune ca in urma accidentului a suferit doar o rana minora la nivelul umarului.

"Am fost solicitati pentru a merge la locul unde s-a produs un accident de automobil, la ora 19.30. Un pacient a fost transportat la Peterborough General Hospital, acuzand o accidentare la umar. A fost o accidentare minora. Soferul era deja iesit din automobil cand am ajuns noi"
, a declarat purtatorul de cuvant al East of England Ambulance Service.

Rowan a fost transportat la spital pentru mai multe analize, insa a fost externat foarte repede, fiind in afara oricarui pericol.

Nu acelasi lucru putem spune si despre masina lui ...


Actorul de comedie se dovedeste a fi un adevarat pasionat auto, reusind sa parcurga celebrul circuit al Top Gear, in doar 1 minut si 42 secunde, la volanul ”masinii cu pret rezonabil”, devenind astfel cel mai rapid invitat al show-ului de pana acum.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.