Cunoscut de toata lumea dupa numele sau de scena - Mr. Bean -, Rowan Atkinson preda o adevarata lectie de pilotaj in cel mai nou episod Top Gear.

Actorul de comedie se dovedeste a fi un adevarat pasionat auto, reusind sa parcurga celebrul circuit al Top Gear, in doar 1 minut si 42 secunde, la volanul ”masinii cu pret rezonabil”, devenind astfel cel mai rapid invitat al show-ului de pana acum.

Cunoscut cel ami bine pentru rolul lui Mr. Bean, actorul britanic ne arata si o alta fata a sa, aceea de impatimit al masinilor. Pe buna dreptate impatimit, daca poti sa-ti pui o McLaren F1 in propriul garaj si daca esti invitat de catre Jeremy Clarkson la showul Top Gear guest.

Rowan a adus si cateva secvente din noul sau film Johnny English Reborn. Ceea ce pare a fi o masina standard Rolls-Royce Phantom din afara, este o ascunzatoare perfecta in interior. Mai multe o sa vedeti in clipul de mai jos:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.