Picioarele sexy sunt la moda intotdeauna! Gleznele subtiri, genunchii delicati si coapsele "apetisante" se asorteaza oricarei tinute. Va propunem cateva exerciti simple cu rezultate vizibile in doar trei saptamani.

  • Inceputul

Se incepe ca de obicei cu cateva minute de alergare. Nu te speria, nu trebuie sa mergi nicaieri pentru a alerga. O poti face in casa, pe loc, cu geamul deschis si imbracata. Este de preferat sa incerci sa ridici genunchii cat mai sus. Alearga usor, la ritm lent, iar cand obosesti incerca sa raresti ritmul si sa nu mai ridic genunchii in timpul alergarii pe loc.

Poti alterna reprizele de alergare cu genunchii. Este indicat sa alergi fara sa te opresti cel putin trei minute, chiar daca ritmul de schimbare a greutatii de pe un picior pe altul este rar.

  • Scorpionul

Scorpionul este un exercitiu util pentru muschii posteriori ai coapsei, dar si pentru fund si spate. Va asezati ca in imagine cu spatele arcuit si privirea inainte, ridicati un picior ca in imagine, dupa care incercati sa il ridicati si mai sus. ca si cum ati incerca sa atingeti tavanul cu varful piciorului.

Coborati ipiciorul, iar ridicati si tot asa. Observati ca exercitiul nu permite relaxarea piciorului si nici coborarea genunchiului sub nivelul bazinului. Faceti 20 de repetari pentru fiecare picior. Chiar daca obositi, nu va opriti.

Cititi articolul integral in Healthy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.