In martie, cand a stat de vorba cu Amy, jurnalistul de la The Telegraph, Neil McCormick, nu credea ca acela avea sa fie ultimul interviu acordat de cantareata brtitanica.

McCormick povesteste ca in acea zi a avut privilegiul de a asista la inregistrarile pe care Amy le facea cu legendarul Tony Bennett in studiourile Abbey Road din Londra. Acesta spune ca nu a vobit cu Amy despre droguri, alcool sau problemele cu care se confrunta in acea perioada, ci a dorit sa vorbeasca doar despre muzica.

Jurnalistul scrie ca vedeta arata mult mai bine si mai sanatoasa decat de obicei si in realitatea este o persoana timida si foarte sensibila.

Emotionata pana la lacrimi pentru ca Bennet a dorit sa o include pe alubumul lui, Amy i-a spus cu vocea tremuranda ca il admira foarte mult si ca o sa se abtina sa nu planga.

Dupa ce s-a scuzat ca este nervoasa, avand in vedere ca trecuse ceva timp de cand nu mai intrase intr-un studio de inregistrari, Amy a inceput sa vorbeasca despre copilarie, cand tatal ei o punea sa-l asculte pe Bennett sau Sinatra.

Dupa o discutie scurta, cei doi au intrat in studio si au inceput sa inregistreze. Benett, un profesionist adevarat, nici nu se straduia foarte mult sa cante si se concentra cel mai mult asupra lui Amy, sa o incurajeze. Vizibil emotionata, cantareata britanica isi privea picioarele sau admira peretii, orice numai sa nu aiba contact vizual cu Bennett. "Putem sa cantam din nou? Sunt groaznica. Nu vreau sa-ti irosesc timpul", i-a spus cantaretului.

"Sunt cel mai dur critic al meu si daca nu imi iese cum mi-am imaginat, nu sunt fericita", i-a spus Amy lui Neil McCormick.

Aceasta a vorbit si de emotiile pe care le are inainte de fiecare spectacol. "M-am nascut cantareata, dar in realitate sunt destul de timida. Stii cum e? Nu vreau sa fiu sentimentala, dar e ca atunci cand esti indragostit si nu poti manca, nu poti dormi. Dar in minutul in care urc pe scena, in care incep sa cant, totul e bine”.

Citeste si:
The Telegraph a publicat din greseala necrologul printului Philip
The Telegraph a publicat din...

Dupa ce a stat de vorba cu Amy, jurnalistul de la The Telegraph a ajuns la concluzia ca aceasta era o cantareata foarte talentata, insa nu se simtea in largul ei pe scena.

Neil McCormick spune ca, dupa parerea lui, Amy nu era pregatita sa revina in centrul atentiei si tocmai de aceea concertul sustinut in Belgrad a fost un dezastru.

Acum, noi ne intrebam, oare cine a impins-o sa accepte sa sustina turneul european daca nu era pregatita?


Chris Goodman, agentul de presa al cantaretei, sustine ca Amy Winehouse si-a petrecut ultimele ore din viata in compania agentul de paza Andrew Morris, inainte de a merge la culcare, singura, in camera ei. Goodman afirma ca Amy Winehouse a murit in somn.

O ancheta judiciara in cazul mortii lui Amy Winehouse a fost deschisa luni si are urmatorul termen pe 26 octombrie, in timp ce cauza decesului cantaretei ramane necunoscuta in urma autopsiei, potrivit presei internationale. [Moartea lui Amy Winehouse, inca un mister]

Citeste si:
Tony Bennett, cel mai in varsta artist, pe primul loc in Billboard
Tony Bennett este cel mai in...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.