Celebrul actor nu iese din cuvantul mamei sale si a ales sa o paraseasca pe actrita din "Gossip Girl", Blake Lively.

Potrivit metro.co.uk mama lui Leonardo DiCaprio nu a placut-o deloc pe frumoasa actrita din Gossip Girl si i-a spus fiului ei sa o paraseasca.

"Blake este devastata complet. A incercat din greu s-o impresioneze pe mama lui Leo atunci cand s-au intalnit, dar aceasta nu a putut s-o sufere” a spus o sursa apropiata vedetei.

Se pare ca Irmelin i-a spus lui Leo ca Blake nu este de nasul lui si cum actorul nu iese din cuvantul mamei sale, lucrul acesta i-a dat de gandit.

  • Ce a facut frumoasa actrita de nu intrat in gratiile "mamei soacre"?

Blake era atat de emotionata la intalnirea cu doamna DiCaprio incat a vorbit doar despre faptul ca ea este un star in "Gossip Girl" si model pentru Chanel.

Potrivit unor zvonuri care circula pe la Hollywood, Leonardo a parasit-o pe muza lui Karl Lagerfeld pentru a se duce in vacanta in Italia cu mama lui.


Actorul a declarat recent ca nu este sigur daca se va casatori vreodata, deoarece a vazut prea multe casnicii destramandu-se in ultima perioada.

"Nu stiu daca ma voi casatori vreodata. Am vazut prea multe casnicii, despre care se spunea ca erau fericite, destramandu-se. Am fost la fel de socat ca toti ceilalti. Nimeni nu poate sa priveasca casniciile altor oameni si sa le judece. Nu cunosc vietile particulare ale actorilor cu care lucrez. Stiu doar daca ei sunt actori buni sau regizori buni"
, a explicat actorul american.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.