Blake Lively trece de la statutul de "Gossip Girl" la cel de "Chanel Girl".

Casa franceza de moda a ales-o pe actrita americana sa promoveze noua colectie de genti Chanel Mademoiselle, scrie contactmusic.com.

“Multi oameni vor spune ca este o alegere nerealista, pentru ca mereu am angajat europence…ei bine acum este o premiera”, a declarat celebrul designer Karl Legerfield, care a realizat campania publicitara pentru noile genti.

Potrivit revistei Vogue.com, reprezentantii casei de moda Channel ar fi spus ca, cei care nu sunt multumiti de faptul ca Blake este noua imagine Channel, vor fi concediati.


Chiar daca momentan nu a fost dat niciun comunicat oficial, inrumor.com scrie ca Michael Patrick King, producatorul serialului “Totul despre sex”, se gandeste serios sa faca o continuare a peliculei si sa o distribuie in rolul lui Carrie Bradshaw pe actrita Blake Lively, care a fost desemnata drept cea

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.