Dupa divortul de Brad Pitt, celebra actrita s-a tot plans ca nu se va mai indragosti niciodata si ca nu va avea o familie, insa acum si-a schimbat parerea.

Actrita, in varsta de 42 de ani, a declarat ca este pregatita sa devina o mama singura, in caz ca nu va gasi barbatul potrivit cu care sa se casatoreasca.

"Mi-ar placea sa am copii intr-o zi. Si se va intampla. Sunt deschisa ideii de a fi o mama singura, sunt deschisa adoptiei. Sunt perfect impacata cu aceasta idee", a declarat vedeta, potrivit FemaleFirst.

Jennifer Aniston, care momentan are o relatie cu actorul Justin Theroux, spune ca prefera sa fie acasa, cinand sau jucand poker cu prietenii, decat in lumina blitzurilor.

De asemenea, vedeta spune ca nu va mai sta pe Twitter si ca foloseste internetul doar pentru a-si face cumparaturile online.

Anul trecut in septembrie, Angelina Jolie i-a trimis o scrisoare lui Jennifer Aniston in care i-a spus ca nu este timpul pierdut pentru a avea un copil si ca va fi o mama minunata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.